26.3.2009

Usvaisia veikkauksia

Uusia visanpitäjiä! Mä ainakin samaistuin pieniin probleemoohin joita ekakertalaisilla on. Niinku että musiikki ei lähde soimaan ja ei ihan tajua missä järjestyksessä asiat pitää tehdä. On rankkaa olla vaativien kilpailijoiden armoilla siellä kopissa. Freesin visan pojat piti, omannäkösensä, ei samaa peruskauraa ainakaan!

Anyway, the visa.

Hyperventiaatiotani tasaillen, kaljaa autuaasti nauttien, pää kallellaan kuuntelin ekan kierroksen ekaa biisiä. Itsetutkiskelun paikka, taas. Miks mä ikinä annoin Moses Hazyn ja Kotoisien Sävyjen levy-yhtiön tyypin tarjota juomia uudenvuoden aatonaattona jakertoa kahdesta kissastaan. Miksi mä eilen katselin Niinan kanssa kirjastossa Moses Hazyn levyä ja miksi me ikinä käytiin niiden keikalla jos niitä ei tunnista. Tungetaan paperiin jonkun Cats on firen jonka muistaa olleen jossain lehdessä mainittu Suomen nousukkaana. Kaikille elämä ei opeta niinku Slumdog Millionairessa. No, onneksi Laura on tiedostava nuori joka osaa hommansa. 8 milen mäkin ehkä oisin tajunnut, koska fanitin Eminemiä 8. luokalla (osaan vieläkin ulkoa The Way I Am:in!). Nopsajalka, kas kummaa, ei ollut haettu rumpali, eikä paikkojakaan veikattu oikein. Onneksi meillä on muuten korvakuulonero-Niina, joka bongaa biisin ku biisin nimen vaan kuuntelemalla. Beautiful girl indeed!

Puuhis oli hyvä! Ja siinähän myö pärjättiinkin hyvin! Tosin toi ZoSo-logo oli hauska...
Hämid: "Se on joku sellanen tosi iso ja tunnttu raskaamman rockin bändi, mä oon tosi paljon nähny tollasia t-paidoissa, punasta ja mustalla" No laitetaan paperiin Smashing Pumpkins.

Toinen kierros. PepeDeluxe joo, toista kertaa tällä kaudella mainokseksi veikattiin Upcideria. Mutta mistäs mä mainoksia tietäisin kun ei oo telkkaa ollu kolmeen vuoteen. Amerikkalainen rap ei taida olla hallussa, vaikka pisteitä tuovia DJ:tä sinne saatiin rustattua. Ja ei se haittaa jos Meno-Anua ei aina muista. Mutta kyllä Laura Ruudolfin muistaa, saihan se tänään vihdoin Born in America -levynkin. Oltiin aika varmoja että saatais lähteä kotiin nukkumaan, mutta no shit, susirajalta finaaliin! Multa meni ohi miten kreivittäret sai ittensä noustettua mukaan, mutta hienoa että saivat.

Finaali. Kuopiolaisia haettiin Brasiliasta asti. No ei siinä nyt mikään oikein voinu mennä. Ja hienosti tiimimme kaksi päätä löysivät Pekka Pohjolan keskustelemalla ja arvuttelemalla ja päättelemällä että Verneri-poika sillä soittaa. Tosin Oskari ei ollut veljen nimi. Minä en tiedä rapista paljon. Tiedän, että siinä on olemassa tyyli gangsta-rap. Ja että Ice Cubelta tuli viime syksynä uusi levy. Ei auttanut kun beatboksauksesta on kyse, eikä rapmongerruksesta saa nerokaan selvää että kappaleen nimestä voisi pisteitä hakea. Tommi Liimatta onneksi löytyi, vaikka Ahkerat simpanssit olivatkin jossakin muualla ahkeroimassa. 3½ pisteellä pääsi yllättävän korkealle, oisko ollut neljäs sija. Mutta paljon onnea kauden tulokkaalle Knückle Bästärdisille 2. sijasta! Ja vikan läpsykaljankin veitte. Onnea! Ja tietty onnea myös Toistaiseksi pojille ja meiltä varastetulle Juulialle voitosta!

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hui että olipas se finaaliin pääsy tiukkaa kädenvääntöä! Hässäkkä meni jotensakin silleen, että me ja te saimme samat pisteet alkukierroksilta. Tosin tässä vaiheessahan ei oltu laskettu eka kierroksella tehtyä puuhista (mistä lisää EB:n raportissa ja varmasti myös kommenteissa kunhan ilmestyy). Puuhiksessa oli sitten 1/3 pisteen ero teidän hyväksi, mikä jätti meidät just ulos finaalista. Sitten vasta alettiin käydä puuhista läpi ja siellähän oli sitten se kuuluisa tuomarien virhe. Ei laskuvirhe, eikä huolimattomuusvirhe vaan faktavirhe. Tuo Zoso tai Zofo, miten kukin sen tulkitsee oli ratkaiseva. Kirjoitin paperiin Jimmy Page, joka oli sitten tuomarien mielestä väärin. Mutta kun se vaan on niin, että Led Zeppelinillä ei ole mitään erityistä symbolia, vaan jokaisella bändin jäsenellä on omat symbolinsa. Oih sitä riemua kun finaalipaikka sittenkin aukesi! Toki finaalikierros meni päin... mutta saatiin onneksi edes läsnäri.

emilia sofia haukka kirjoitti...

Tarkkana ku porkkana oltava on!

Satu kirjoitti...

Jep! Mut virheitä sattuu aina, oli ekakertatuomari tai vanha pieru. Ja sen takia just ne oikeat vastauksetkin pitää käydä läpi ennen tulosten julkistamista :)